Cautare

64139 de rezultate pentru "primarul din bozieni prins imbracat in politai dupa revolutie" (4.84 secunde)
Declaratii de presa sustinute de senatoarea PSD Gabriela Firea, candidata Partidului Social Democrat la functia de Primar General al Primariei Capitalei, dupa depunerea candidaturii / Comunicat de presa PSD Mi-am depus candidatura pentru inalta si plina de responsabilitate functie de primar general al Capitalei.
Printre elevii care au sustinut saptamana trecuta proba de evaluare a competentelor de comunicare orala in limba romana s-a numarat si Verginel Gireada, primarul comunei Mihai Eminescu, in varsta de 42 de ani. ... Important este sa ne adaptam la vremuri", a explicat primarul participarea sa la bacalaureat.
Numele presedintelui a contat intotdeauna in economia ultimilor 20 de ani, mult mai mult decat lasa Constitutia sa se vada. ... Intr-un cuvant, au intervenit decisiv in mersul economiei.
Cele mai multe reclamatii primite de conducerea Apaterm din partea galatenilor sunt referitoare la timpul care trece pana cand apa rece devine apa calda. ... Din cele 121 de retele de distributie a apei existente in municipiul Galati, doar sase au si acest sistem, de recirculare a apei.
Cele mai multe reclamatii primite de conducerea Apaterm din partea galatenilor sunt referitoare la timpul care trece pana cand apa rece devine apa calda. ... Din cele 121 de retele de distributie a apei existente in municipiul Galati, doar sase au si acest sistem, de recirculare a apei.
Invitatia din titlu vi s-ar putea parea patriotarda, ca o invitatie gratioasa si atat de dorita la o defilare de 23 August. ... Pe care am vizitat-o si eu mai demult (cand mai aveam inca masina), cu ocazia unei inspectii de grad intr-o comuna din zona.
In 14-15 luni ar putea fi gata cea mai dificila portiune" Sorin Oprescu, primarul Capitalei, a anuntat vineri ca Podul Basarab se va deschide sambata pentru pietoni, iar duminica, de la ora 6:00, se va deschide si traficul rutier.
Invitat in aceasta noapte in emisiunea lui Dan Diaconescu, in direct la OTV, Serghei Mizil, fiul unuia dintre membrii de varf ai nomenclaturii PCR, a declarat la OTV ca a votat in turul 1 cu Mircea Geoana si ca in al doilea tur de scrutin tot cu Mircea Geoana va vota.
HotNews.ro Ioan Rus, dupa intalnirea cu reprezentantii Dacia:
La iarna, locuitorii Craiovei vor asculta muzica la fantana arteziana a lui Solomon si vor topai in jurul jocurilor de lumini si lasere pe care primarul le va inaugura in centrul orasului.
Vizita-maraton a ministrului Transporturilor, Ludovic Orban, in puncte "fierbinti" din mai multe judete, acolo unde au demarat lucrari in domeniul transporturilor rutiere sau urmeaza sa fie facute investitii majore, asa cum este cazul Aeroportului Kogalniceanu, pentru care, chiar in cursul zilei de ieri, a fost aprobata suma de 90 de miliarde de lei in vederea realizarii reparatiilor pistei de aterizare.
Conferinta extraordinara a organizatiei judetene PSD a desemnat cei 45 de delegati care vor participa duminica la Congresul extraordianr al partidului, precum si cei 25 de candidati la functiile de conducere din aparatul central.
Bugetul Craiovei a fost adoptat fara amendamentele pedelistilor, dupa ce primarul Antonie Solomon a reusit sa atraga de partea lui 6 dintre cei 14 consilieri locali ai PDL Satul sa "joace"
Desi dupa parerea unora edilii locali ar primi o remuneratie destul de ridicata incat sa-si mareasca avutul in mod considerabil, nu aceasta este si parerea primarilor constanteni.
Dupa ani de zile in care primarul din Independenta a avut casa pusa sub sechestru din cauza unei bucati de pamant, procesul aflat pe rolul Judecatoriei Mangalia s-a incheiat favorabil pentru edilul Cristea Gascan (foto). Neplacuta experienta a primarului a pornit dupa ce Angela si dr.
In urma cu cateva saptamani a dat ocol Galatiului o veste: ... A doua zi dupa aparitia in presa centrala a informatiei privind flagrantul, primarul s-a infatisat in fata mass-media la obisnuita conferinta de presa.
Prima exoplaneta a fost descoperita in 1995, iar de atunci au mai fost identificate aproximativ 1800;
In plus, dupa aderarea tarii la UE orasul nostru va primi o gramada de bani de la europeni. Cel putin asta a promis primarul.
Un galatean care a talharit un valutist din Dorohoi a fost incarcerat dupa mai bine de 11 ani de la comiterea faptei. Florin Hahui de 34 de ani, a plecat din tara dupa declansarea anchetei si a fost condamnat in contumacie la sase ani de inchisoare.
Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, dat in consemn la frontiera dupa ce si-ar fi injunghiat nepotul, a fost prins de politisti, sambata seara, in Sectorul 5 din Capitala. ... Interpolul Bercea Mondial a fost prins sambata seara in Bucuresti si dus pentru audieri la Slatina.
google-analytics.com